Locatie Nationaal Fietscongres

In 2017 is Tilburg en Noord-Brabant uw gastheer. Het pre-congres op woensdagmiddag vindt plaats in de openbare ruimte aldaar. Het fietsdiner ’s avonds is in Heavens Kitchen. De congresdag op  donderdag 21 september is in de prachtige entourage van Theaters Tilburg. Dit is bij uitstek een verrassende en inspirerende locatie om het plenaire programma, parallelactiviteiten én de netwerkmomenten uitstekend te faciliteren.


Overnachten

U hoeft niet zelf op zoek naar een hotelkamer. Wanneer u zich inschrijft voor een arrangement met overnachting, regelen wij uw kamer. U overnacht dan in het gloednieuwe Bastion Hotel in Tilburg, voorzien van free wifi, gratis parkeren en een luxe ontbijt. Als hotelgast kunt u hier ook kosteloos uw fiets parkeren.

Bastion Hotel
Kempenbaan 2
5018 TK Tilburg
+31 (0)13-5441999

Pré-congres & het Nationaal Fietsdiner

Op woensdagmiddag 20 september vindt de ontvangst plaats bij  Heavens Kitchen, op loopafstand van het centraal station. U vertrekt vanaf hier lopend of met de fiets naar het door u vooraf gekozen programma-onderdeel. Na het programma kunt u zich even opfrissen in het hotel of uw vrije tijd anderszins besteden, alvorens u aanschuift bij het Nationaal Fietsdiner.

Het diner vindt plaats in Heavens Kitchen en is gesitueerd aan de haven van Tilburg. In dit eigentijdse restaurant wordt u verrast door een aaneenschakeling van heerlijke hapjes terwijl u alle gelegenheid heeft bij te praten met bekende en misschien juist ook minder bekende collega’s en experts.

 

 

 

 

 

 

Heavens Kitchen
Piushaven 21
5017 AN Tilburg
t: 013 54 32 014