Tour de Force Innovatieprijs | Stem ook

Tijdens het Nationaal Fietscongres wordt de Tour de Force Innovatieprijs uitgereikt aan degene(n) met het meest innovatieve en uitvoerbare idee rondom het thema fiets.Tot 15 juni kon men een idee indienen. De inzending moest vernieuwend zijn en de fiets in een volgende versnelling zetten.

Van de bijna 60 serieuze ingediende ideeën, heeft de vakjury- bestaande uit de Tour de Force wegkapiteins- 6 ideeën genomineerd, passend bij 6 van de 8 doelen uit de  Agenda Fiets 2017- 2020 van de Tour de Force. De overige doelen van de Agenda Fiets 2017-2020 waar geen genomineerden voor zijn geselecteerd, bestaan uit ‘Minder fietsdiefstal’ en ‘Hoogwaardige regionale routes’. Wie van de genomineerden de Tour de Force Innovatieprijs van € 10.000 wint, kunt u mede bepalen.

Winnaar – stem ook
Een hoofdjury onder leiding van Henk Brink - gedeputeerde van provincie Drenthe en lid van de Tourleiding - beoordeelt de 6 nominaties door toekenning van punten. Daarnaast kunt u hier ook uw stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met 15 september 2017.
De genomineerde met de meeste punten (50/50 jury/publiek) is de winnaar en ontvangt op donderdag 21 september tijdens het Nationaal Fietscongres de Tour de Force Innovatieprijs.

 De genomineerden
Klik op de afbeelding om meer te lezen over het genomineerde idee.