FAQ

Op zoek naar meer informatie? Hieronder vind je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons projectteam per mail of telefoon. Klik hier voor de contactgegevens. 

Doorloop de volgende stappen:

  • Zit je in Google Chrome? Nee? Open de link opnieuw en dan in Google Chrome.
  • Druk op F5 om de pagina te verversen.
  • Gebruik oortjes of een headset, zodat je geen galm krijgt of veroorzaakt.
  • In je browser moet je toestemming geven om je audio en video te delen.
  • Heb je alle andere applicaties gesloten die een video of audioverbinding vragen? Bijv. Skype of Teams.
  • Zit je op een VPN verbinding, een beveiligde verbinding bijv. via je werk? Dit kan problemen veroorzaken, verbreek de verbinding en ververs de pagina (F5).
  • Lukt het niet? Sluit dan alle schermen af en open de link opnieuw in Google Chrome.
  • Een tablet kan problemen veroorzaken, een laptop of vaste computer werkt het beste.
  • Lukt het niet met inloggen? Neem dan contact op de klantenservice +31 (0)38-4608954 of via klantenservice@acquirepublishing.nl

De online congres tool werkt het best wanneer je hem via de Google Chrome browser gebruikt.

Is Google Chrome niet je standaardbrowser? Kopieer en plak de link dan in de adresbalk Google Chrome druk op enter. Als je deze browser nog niet geïnstalleerd hebt op je computer of laptop, kun je hier op de link klikken om Google Chrome te downloaden.  

Het Nationaal Fietscongres vindt online plaats op 3 september 2020 van 14:00 - 17:00 uur.

Het is een online congres. Je kunt dus vanaf je (thuis)werkplek meedoen. Voorafgaand aan het congres ontvang je een link om mee te doen.

Datum: Donderdag 03-09-2020
Starttijd: 14:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur

Het Nationaal Fietscongres is hét congres voor fietsprofessionals in Nederland. In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning worden de laatste vraagstukken van vandaag en morgen rondom het thema fiets besproken.

Het thema van het Nationaal Fietscongres is VITAAL. Juist nu is de fiets belangrijk. Niet alleen om van A naar B te komen. Maar ook om even buiten te zijn, de wind door de haren. Omdat je de hele dag al thuis zit. Omdat je niet naar de sportclub kunt. Omdat je vitaal wilt blijven en gezond.

Het Nationaal Fietscongres is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar werkgebied of studie te maken heeft met het thema 'fiets.'

Je kunt je online ticket bemachtigen via deze link. Je ontvangt voorafgaand aan het congres een link om mee te doen.

Eerst dien je je via deze link te registreren. Na jouw inschrijving ontvang je direct een automatische bevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)38-4606384 of via klantenservice@acquirepublishing.nl

Van 14:00 - 17:00 uur kun je keynotes volgen op de mainstage en je kennis vergroten door te kijken naar verschillende parallelessies, geleid door experts uit verschillende hoeken van de markt. In de ‘Expo bezoek je online beursstands en door mee te doen aan 'Netwerken' kom je in contact met andere bezoekers en vergroot je je netwerk. 

Terug naar boven