Terugblik 2020

De organisatie van het Nationaal Fietscongres wil je hartelijk bedanken voor je deelname aan het Nationaal Fietscongres 2020. We kijken terug op twee geslaagde online edities van het Nationaal Fietscongres 2020. Waarin wethouder Ufuk Kâhya en gedeputeerde Christophe van der Maat hun plannen voor meer fietsen in de stad en de provincie hebben laten zien en het belang van fietsen onderstreepten. De afsluitende keynotes van Wim Daniëls en Thomas Braun gaven op twee totale verschillende manieren een ode aan de fiets. Daniëls vertelde over hoe de fiets is ontstaan en het belang van fietsen om fit en vitaal te worden én te blijven werd door Braun verteld met een persoonlijk verhaal.

Aftermovie NFC 2020

Kado van Brabant

Alle bezoekers van het online congres 2020 hebben als dank van de Brabantse gastheren het digitale magazine SJEES ontvangen. “Met de campagne 'Sjees' verleiden we Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en supermarkt. Sjees Magazine wil fietsen als  lifestyle onder de aandacht te brengen.”

Sessies

Tickethouders van het Nationaal Fietscongres 2020 kunnen alle sessievideo's van dit jaar gratis terugkijken. Ga hiervoor naar de onderstaande pagina en login met de gegevens die je via mail ontvangen hebt. Kun je de inloggegevens  niet (meer) mail dan naar klantenservice@acquirepublishing.nl

Kijk de sessies van het eerste online deel terug en kijk de sessies van het tweede online deel terug


KEYNOTES 2020


Keynote Gedeputeerde Christophe van der Maat

Keynote Thomas Braun

 

Keynote Wim Daniëls

Keynote Wethouder Ufuk Kâhya

 

Terug naar boven