Terugblik 2020

De organisatie van het Nationaal Fietscongres wil je hartelijk bedanken voor je deelname aan het Nationaal Fietscongres 2020. Wat hebben we er met z'n alle een inspirerende middag van gemaakt. Wij hopen dat je net zo'n leerzame, inspirerende en leuke middag hebt gehad als wij. We kijken terug op twee geslaagde online edities van het Nationaal Fietscongres 2020. Waarin wethouder Ufuk Kâhya en gedeputeerde Christophe van der Maat hun plannen voor meer fietsen in de stad en de provincie hebben laten zien en het belang van fietsen onderstreepten. De afsluitende keynotes van Wim Daniëls en Thomas Braun gaven op twee totale verschillende manieren een ode aan de fiets. Daniëls vertelde over hoe de fiets is ontstaan en het belang van fietsen om fit en vitaal te worden én te blijven werd door Braun verteld met een persoonlijk verhaal.

Kado van Brabant
Alle bezoekers van het online congres 2020 hebben als dank van de Brabantse gastheren het digitale magazine SJEES ontvangen. “Met de campagne 'Sjees' verleiden we Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en supermarkt. Sjees Magazine wil fietsen als  lifestyle onder de aandacht te brengen.”

Sessies:

Tickethouders van het Nationaal Fietscongres 2020 krijgen toegang tot alle sessievideo's van dit jaar. Ga hiervoor naar de onderstaande pagina en login met de gegevens die je van ons via mail ontvangen hebt. Geen mail voorbij zien komen? Check even je spambox. Mocht je geen inloggegevens kunnen vinden mail dan naar klantenservice@acquirepublishing.nl. Voor mensen die zich na 3 september ingeschreven hebben, je ontvangt je inloggegens bij bevestiging van je aanmelding in je mailbox. 

Bekijk de sessies van het eerste online deel terug. 


Keynote's online deel 1 (3 september)

Keynote Wim Daniëls

Keynote Wethouder Ufuk Kâhya

 

Het Nationaal Fietscongres in één oogopslag

Terugblik Deel 1

Terug naar boven