Cees Bakker

Cees Bakker

Functie:
Teamleider Mobiliteit

Organisatie:
Keypoint

Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit, zoals stedenbouw en gedrag. In de diversiteit van zijn werk ligt het plezier opgesloten.

Opgeleid als verkeerskundige, opgegroeid binnen de wereld van het openbaar vervoer en zich verbredend in de consultancy, is hij inmiddels een zeer ervaren projectleider en adviseur. Cees is verbindend, gezagrijk en op zoek naar dwarsverbanden. Daarnaast heeft hij een goed oog voor coaching en een bewezen aanleg voor het docentschap, blijkens zijn bijdrage aan het mastervak Public Transport aan de Universiteit Twente.

Cees past met zijn expertise in het openbaar vervoer en de fiets uitstekend bij het duurzame profiel van Keypoint. Dit levert leuke en uitdagende projecten op, die er voor zorgen dat werken bij Keypoint energie geeft. Cees interesseert zich voor de mensen betrokken bij projecten en hij heeft een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne.

In zijn vrije tijd ramt hij graag op een gitaar, probeert regelmatig te sporten (is het mooi weer?) en maakt met zijn gezin uitdagende roadtrips tijdens vakanties.

« Naar het overzicht

Terug naar boven