Partners

 • Armada mobility

  Armada mobility

  Armada Mobility realiseert projecten op het gebied van mobiliteit voor mensen rondom en in het openbaar vervoer. Zij stellen de klant centraal om samen te denken in oplossingen voor vraagstukken. Dit doen zij door een brede assortiment standaard producten te combineren met de mogelijkheid om de producten voor u op maat te maken.
 • Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen op het gebied van verkeer en vervoer. Twee belangrijke pijlers zijn parkeren en verkeersveiligheid.
 • Klaver Fietsparkeren

  Klaver Fietsparkeren

  Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren, ontwikkeling van fietsparkeeroplossingen en het delen van kennis over fietsparkeren.
 • Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng is het oudste en vaak het bekendste onderdeel van de Goudappel Groep: het adviesbureau dat nu 50 jaar geleden aan de basis stond van het vak 'verkeerskunde' en 'stedelijke mobiliteit'. Naast adviseren, ondersteunt Goudappel ook bij het implementeren van het advies.
 • Mobycon

  Mobycon

  Mobycon is een advies- en onderzoeksbureau met meer dan 25 jaar ervaring in verkeer, vervoer en mobiliteit. Mobycon staat voor slimme mobiliteitsoplossingen voor iedereen.
 • Trajan

  Trajan

  Trajan is gespecialiseerd parkeer- en fietsonderzoek. Met behulp van diverse onderzoeksmethoden verwerven en analyseren zij data.
 • Easypath

  Easypath

  Easypath is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van hoogwaardige, gekoppelde prefab betonnen fietspadelementen. Dit elementen fietspad is in 2006 ontwikkeld en in de markt gezet. 
 • Jan Kuipers

  Jan Kuipers

  Jan Kuipers is een toonaangevende naam in hoogwaardig straatmeubilair. Het assortiment strekt zich uit van internationaal succesvolle fietsparkeersystemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazingsconstructies.
 • Antea Group

  Antea Group

  Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen.
 • Tour de Force (samenwerkingspartner)

  Tour de Force (samenwerkingspartner)

  VNG, IPO, vervoerregio’s en Rijk onderzoeken samen in een Tour de Force wat er nodig is om de kracht van de fiets de komende jaren nog meer te benutten. Ze weten zich daarbij gesteund door vrijwel alle organisaties die verantwoordelijk en betrokken zijn bij het fietsbeleid in Nederland. In de Agenda Fiets 2017-2020 zijn de 8 concrete doelen waar de Tour de Force zich de komende jaren met name op richt terug te vinden.
 • Erdi

  Erdi

  Als technische serviceorganisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt Erdi straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop.
 • Falco B.V.

  Falco B.V.

  Falco richt zich op de inrichting van de (openbare) buitenruimte en is met name gespecialiseerd in het produceren van fietsenrekken, andere vormen van fietsparkeren, fietsoverkappingen e.a. overkappingen in allerlei soorten en maten en in producten om het fietsen te stimuleren (fietsmarketing). Daarnaast vindt u bij Falco verkeersvoorzieningen als afzetpalen, parkeerbeugels en slagbomen.
 • Keypoint

  Keypoint

  Keypoint Consultancy is een adviesbureau in Verkeer en Mobiliteit met vestigingen in Utrecht en Enschede.
 • Royal Haskoning DHV

  Royal Haskoning DHV

  Royal HaskoningDHV is al meer dan 135 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. We zijn wereldwijd koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Onze 6.000 professionals werken met klanten, partners en kennisinstellingen aan slimme oplossingen voor toekomstbestendige steden, water, transport en industrie. Samen werken we aan projecten die klanten helpen hun bronnen efficiënter te benutten en die bijdragen aan een betere samenleving. Dat is onze drijfveer: enhancing society together.
 • Dynniq

  Dynniq

  Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt.