Jublieumblog: Wim Bot

Jublieumblog: Wim Bot

Op 27 november 2012 werd het eerste Nationaal Fietscongres in Amersfoort afgesloten met de ondertekening van de Green Deal Fiets door ministerie van Infrastructuur en Milieu, RAI vereniging, BOVAG, ANWB, Fietsersbond en Natuur & Milieu. Doel was verhogen van het aandeel van de fiets in het woon-werkverkeer van 25 naar 30 procent. Tien jaar later is die Green Deal opgevolgd door de gezamenlijke fietsagenda in de Tour de Force en in het Nationaal Toekomstbeeld Fiets. Rijk, provincies, gemeenten en maatschappelijke organisaties zijn het op hoofdlijnen eens over de ambities voor de toekomst. De fiets heeft daarmee in het totale mobiliteitsbeleid onmiskenbaar een steviger plaats gekregen in die tien jaar. 

Verder lezen

Dit zijn de genomineerden!

Dit zijn de genomineerden!

Wie gaat ervandoor met de Tour de Force Innovatieprijs? Breng je stem uit op 2 juni 2022 tijdens het Nationaal Fietscongres! 

Bekijk video + lees verder

Coming soon

Coming soon

Het tiende Nationaal Fietscongres vindt plaats op 1 & 2 juni in Enschede. Op 1 juni vieren we feest in de Performance Factory tijdens het precongres. Op 2 juni kun je het congres volgen in de bioscoop Kinepolis. Klinkt als een uitje toch? 

Bekijk video + lees verder

Autoluw hacken

Autoluw hacken

Volgens Wikipedia is een hacker een persoon die binnendringt in een computernetwerk door de beveiliging te omzeilen. Deze definitie impliceert een criminele activiteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hackers over het algemeen een niet al te beste reputatie hebben. 

Verder lezen

‘Dankzij de Tour de Force Innovatieprijs kon Ziemi verder groeien’

‘Dankzij de Tour de Force Innovatieprijs kon Ziemi verder groeien’

“De Tour de Force Innovatieprijs voelde echt als een bevestiging van ons product”, zegt Elianne Koetzier, mede-oprichter van Ziemi. Tijdens het Nationaal Fietscongres, dat op 1 en 2 juni in Enschede plaatsvindt, wordt voor de zesde keer de Tour de Force Innovatieprijs uitgereikt. Als regerend prijswinnaar blikt Koetzier terug op deze heugelijke dag en kijkt ze alvast vooruit naar wat de toekomst Ziemi brengen gaat.

Verder lezen

Terug naar boven